Op weg naar 1 januari 2019

Mariska raadslid voor Stad en Ommeland

verkiezingen voor de nieuwe gemeente Groningen

Op 21 november zijn er verkiezingen gehouden voor de nieuwe gemeenteraad van Groningen. De gemeente Haren houdt dan definitief op te bestaan. Een aantal leden van Gezond Verstand Haren had zich kandidaat gesteld op de lijst van Stad en Ommeland.

Mariska stond als derde op de lijst. Na afloop van de verkiezingsavond bleek dat Stad en Ommeland door mag gaan met 2 zetels. Vanwege het aantal voorkeursstemmen wordt Mariska raadslid. Wij feliciteren Mariska en zijn blij dat zij de belangen van inwoners en ondernemers van Haren, Onnen, Glimmen en Noordlaren een stem kan geven.

Meinard Wolters

Meinard gaat door als commissielid voor Stad en Ommeland. Hij wil graag zijn kennis en ervaring op het gebied van het Sociaal Domein inzetten en de fractie ook op andere terreinen voorzien van input.

Wij danken verder onze leden Alexander van der Woud, Daphne de Haan, Jurgen Hazewinkel en Pieter Jan Jansen voor hun kandidaatstelling op de lijst van Stad en Ommeland. 

De onafhankelijke lokale belangen waar Gezond Verstand Haren in 2009 voor werd opgericht blijven geborgd, ook na 1 januari 2019! Wij weten dat veel inwoners van de huidige gemeente Haren dat belangrijk en noodzakelijk vinden. 

Getagd met , ,